TESTIMONIALS

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

“Dit orkest bevalt me zeer goed en het is leuk om samen te spelen met andere strijkers!”

5 jaar geleden ben ik begonnen met viool spelen. Hartstikke leuk maar als volwassen beginner is het lastig om een orkest te vinden. Toen ik hoorde van het Amersfoort String Orchestra was dat voor mij een uitkomst: het niveau is uitdagend, maar zeker goed te doen voor iemand met slechts een paar jaar speelervaring. En aangezien we om de week repeteren, past het goed in mijn drukke agenda. Het bevalt me zeer goed!

Ik speelde al wel ad hoc samen met andere ‘volwassen beginners’ maar vind het heel fijn dat ik nu kan samenspelen onder leiding van een dirigent. Mieke hoort als professioneel musicus zoveel en geeft handige aanwijzingen waardoor de stukken die we spelen steeds mooier gaan klinken.

Anke Kleinveld, Altvioliste

“Gemotiveerde, gezellige groep mensen met Mieke als enthousiaste dirigent!”

Het is heel leuk om samen met andere strijkers te kunnen spelen in het Amersfoort String Orchestra. Het is een gezellige, gemotiveerde groep. Mieke dirigeert met veel energie en haar enthousiasme voor muziek brengt ze over op het orkest.

Suzanne Linn, Concertmeester

“Onze dirigent Mieke Honingh is erg enthousiast en weet met haar positieve insteek de muzikaliteit steeds weer verder te brengen”

Amersfoort String Orchestra is een klein orkest, met een prettige sfeer.
Het is fijn dat we eens in de twee weken repeteren.
Gedurende die twee uur werken we goed door, zonder dat er druk gaat ontstaan.
Daardoor is het uiteindelijk ook zeer ontspannend om mee te spelen.

Onze dirigent Mieke Honingh is erg enthousiast en weet met haar positieve insteek de muzikaliteit steeds weer verder te brengen.
Ze luistert daarbij ook heel goed naar de wensen van het orkest.

Floortje Hanneman, Celliste

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging?